Odprto za nujne servisne storitve

Spoštovani uporabniki in uporabnice vozil VW, Audi in Škoda

Ker je vaše in naše zdravje v času epidemije koronavirusa na prvem mestu, smo v skladu z vladnimi ukrepi za omejevanje gibanja spremenili delovanje naše prodajno-servisne mreže.

Prodajna salona VW in ŠKODA sta do preklica zaprta.

Servisna delavnica  je od ponedeljka  23.03.2020 odprta za zagotovitev nujnih servisnih storitev,  ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu. Nenujnih storitev, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, v skladu z vladno uredbo ne bomo izvajali.

Servis bo  deloval  v zmanjšanem obsegu,  zato vas prosimo, da nas  v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej pokličete na mobilno številko 041 630 486 ali nas kontaktirate po elektronski pošti : servis@integral-avto.si, da se dogovorimo o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila in sprejemu vozila na servis. Sprejem brez predhodne najave ne bo mogoč.


DELOVNI ČAS SERVISNE DELAVNICE za NUJNA DELA je od 8.00 do 15.00 ure ( ponedeljek-petek) –
samo po predhodnem naročilu!


Prosimo vas, da se za to odločate le v primeru, ko našo storitev zares nujno potrebujete,
pri čemer bomo dali prednost tistim, ki delajo v službah, nujnih za zagotavljanje delovanja ključnih sistemov v državi, še posebej v zdravstvu. Pri tem vas prosimo za razumevanje in strpnost.

V primeru tehničnih težav, ki vam onemogočajo nadaljnjo vožnjo, pokličite Asistenco Porsche Slovenija – VW na telefonsko številko Volkswagen  080 19 18, GV na telefonsko številko 080 19 17, Audi na telefonsko številko 080 19 15, ŠKODA 080 19 41  ki vam je seveda še vedno na voljo 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Hkrati vas obveščamo, da bo zaradi spremenjenega obsega dela in delovnih procesov vaš obisk servisne delavnice morda trajal nekoliko dlje – tudi zato, ker bomo poskrbeli za preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Seveda pri tem sledimo priporočilom NIJZ tudi glede omejitev števila ljudi, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvajajo servisne storitve., uporabe razkuževanja rok, varne razdalje ..

 

Vaša servisna ekipa  Integral avto d.o.o Jesenice

Nazaj